5 Tips about میوه عسل You Can Use Today

مصرف عسل می تواند علائم را کاهش دهد و به شما کمک کند خواب بهتری داشته باشید.

همچنین نوزدانی که عسل در رژیم غذایی آن‌ها وجود دارد کمتر گریه می‌کنند.

خواص عسل طبیعی در طب سنتی چین نیز مورد توجه بوده است به طوری که عسل در حدود ۲۰۰۰ سال پیش در چین در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شده است، که معمولا به همراه زهر زنبور، گرده گل، بره موم، ژل رویال و یا دارو‌های گیاهی دیگر مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

عسل یک درمان عامیانه و خانگی برای سوختگی و سایر آسیب‌های پوستی است. شواهد اولیه نشان می‌دهد که عسل به بهبود سوختگی‌های جزئی ۴ تا ۵ روز سریع‌تر از سایر پانسمان‌ها کمک می‌کند، و شواهدی نشان می‌دهد که عفونت‌های پس از عمل که با عسل درمان می‌شوند، سریع‌تر و با عوارض جانبی کمتری نسبت به ضدعفونی‌کننده و گاز پانسمان بهبود می‌یابند.

(بخش زیادی از خواص عسل را به آنزیم‌های آن نسبت می‌دهند.)

از آنجایی که عسل خام دارای اسپور‌هایی است که می‌تواند باعث مسمومیت کودکان زیر یکسال شود. این نگرانی برای خانم‌های باردار وجود دارد که مصرف عسل در بارداری مضر است؟

۴. مصرف ۳۰ تا ۴۰ گرم عسل در طول زمان ورزش به ازای هر ساعت ورزش کردن

افراد دیابتی و خانواده‌هایشان همیشه یک سوال مهم در مورد عسل دارند و آن هم این است که آیا افراد دیابتی می‌توانند عسل مصرف کنند؟

در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماری‌های اینچنینی جلوگیری می‌کند.

عسل، یکی از قدیمی ترین و ارزشمندترین مواد طبیعی تولیدی است که تاریخچه ای حافل از استفاده انسان از آن دارد. این ماده گرانبها توسط زنبورها از شهد گلها جمع آوری می شود و به عنوان یک شیرینی طبیعی و مفید شناخته می شود.

اگر برای مشکلات قلب و عروق می‌خواهید از عسل استفاده کنید پیشنهاد می‌کنیم قبل از آن مطلب عسل برای مشکلات قلب و عروق را مطالعه کنید چرا که به طور کامل در این باره صحبت شده است.

برخی از عسل ها ممکن است از یک منطقه خاص باشند و با نام منطقه ای خاص شناخته شوند، مانند “عسل زراعی” یا “عسل کوهی”.

عسل تقریبا برای انواع زخم و سوختگی مانند سایش، آبسه، واریس، جذام، سوختگی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی here و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *